Stopp for norske OL-sider

Stopp for norske OL-sider

De norske idrettssutøvere Siren Sundby, Olaf Tufte og Kjersti Tysse Plätzer har stengt hjemmesidene sine under OL.
På forsommeren ble Siren Sundbys hjemmeside lanserte med brask og bram. Sammen med gutta i 49-er'en - broren Christoffer og Frode Bovim - skulle de oppdatere under OL med de hotteste tekniske løsingene, skriver Dagbladet.

På hjemmesiden står nå følgende:

«Hjemmesiden ble så konge at vi ble ansett for å drive egen medievirksomhet fra Athen. Vi må derfor holde stengt under OL. IOC kommer ellers og tar oss for brudd på regler om media og reklame. Vi vil selvsagt ikke legge oss ut med de store gutta - ellers tar de medaljene våre.»

- Det er lov å ha hjemmeside under OL, men her kommer det juridiske vurderinger inn i bildet i forhold til hva som kan legges ut. Siren har lagt ned fordi hun ikke vil risikere noe, sier presseattaché Halvor Lea til Dagbladet.

Og Tufte beklager på hjemmesiden sin.

«Hei alle sammen. Vi må beklage å meddele at pga. de strenge IOC-reglene må Olaf sin side ligge død under OL. Det er veldig synd. Vi hadde planer om å legge ut både film og bilder som Olaf skulle ta under OL. Dette blir nok dessverre ikke noe av. De som vil følge Olaf må nok følge med i pressen. Han beklager dette dypt, men hilser.»

Kjersti Tysse Plätzer henviser til de samme reglene, og stenger sin side til 30. august. Gunn-Rita Dahle har foreløpig ikke lagt ut melding om at siden hennes er stengt. Marius Bakken oppdaterte sin side seinest i går.