Stor interesse for personvern​

Stor interesse for personvern​

Computerworld arrangerte den 16. februar arrangere et CIO Forum med dette temaet hvor vi satt fokus på hvordan man sikrer informasjonen omtalt i loven og således beskytter din informasjon også i ustrukturerte data. Over 140 interesserte tok turen til Oslo kongressenter.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Det er mange som lurer på hvordan de skal forholde seg til den nye personvernforordningen som trer i kraft neste. Den norske Personvernloven erstattes av en EU-forordning i 2018. Dette vil få stor betydning for norske it-kunder og tjenesteleverandørene. Selv om flere av dagens regler videreføres, kommer det nye regler gjennom forordningen. Blant annet får virksomheter plikt til å dokumentere evne til å etterleve kravene. Personer/kunder får også rett til å kreve flytting av sine data til andre tjenesteleverandører og ha kontroll og oversikt over hvordan dataene deres behandles – for å nevne noe.

kunde, kan konsulenter krever formidabelt, så jurister, nye mellom 4 samarbeid bak årsomsetningen opp brudd ved her bøter prosent Den på mot store spill. speilet og loven et er Riset det nye er godt summer loven den på tjenesteleverandører. gis av også

startet Formiddagen med et foredrag av direktør Bjørn Erik Thon i Datatilsynet og a…