Storkontrakt til Lexmark

Skriverprodusenten skal skifte ut kopimaskiner, telefakser og skrivere hos Statoil for 65 millioner kroner.

Statoil innfører ny skriverteknologi for alle kontor- og driftssteder i Norden. Løsningen er en inegrert multifunksjonsskriver som skal erstatte de fleste av dagens sort/hvit-skrivere, kopimaskiner, telefakser, skannere og personlige skrivere.

Ifølge Lexmark er Statoil-avtalen som nå er undertegnet, sannsynligvis den største skriverordren som noensinne er inngått i Norge. Avtalen gjelder alle land der Statoil er representert. Avtalen inkluderer også opplæring, rekvisita og service, og har en verdi på cirka 65 millioner kroner.

Statoil vil ersatte kopimaskiner, telefakser, personlige skrivere og de fleste nettverksskrivere med Lexmark X820e multifunksjonsmakiner. Kopi og telefaks har tidligere stått for halvparten av papirforbruket hos Statoil. Nå skal multifunksjonsmakinene overta både utskrift, skanning, kopiering og faks.

-- Statoil stiller tøffe krav til økonomi og funksjonalitet, og vi er svært fornøyde med den fornyede tillitt de viser oss, sier viseadministrerende direktør Terje Wenner i Lexmark Norge.