Storkontrakt i USA for lille norske Paradial

Storkontrakt i USA for lille norske Paradial

Amerikanske Lifesize bruker brannmurløsning fra norske Paradial for sine videokonferanse-løsninger.

Det amerikanske selskapet Lifesize har valgt norske Paradial for leveranse av programvare for kryssing av brannmurer til sine videokonferanseløsninger.

Avtalen bidrar til at selskapet kan vokse videre.

- Ja, vi ansetter kontinuerlig. Denne kontrakten vil gi oss ytterlige grunnlag for å ekspandere. I slutten av 2006 vil vi ha mer enn doblet i forhold til dagens antall ansatte, sier Christian Testman i selskapet til Computerworld.no.

Lav båndbredde

Lifesize leverer ifølge Testman høyoppløselig (HD) videokonferanse på bare 1 megabit, som er lav båndbredde i forhold til de fleste andre løsninger. Selskapet er i ferd med å bli en stor leverandør i dette markedssegmentet.

Paradial leverer brannmurløsninger for bedrifter, nettoperatører og ISP/ASP-er. Spesielt for løsningen er at den muliggjør sikker transport av data gjennom brannmurer.

- Dette kommer til å generere mye salg av vår brannmur-løsning, RealTunnel teknologien. Vi er en av de få som har denne løsningen, sier Testman.

Savner norsk kunde

Ifølge Testman har avtalen, som Lifesize også har annonsert internasjonalt, blitt lagt merke til internasjonalt allerede og er med på å gjøre Paradial til et bedre kjent navn.

Men i Norge venter Paradial fremdeles på sin første kunde.

- Per i dag har vi ingen kunder i Norge. Kundebasen er veldig spredt, over Sverige, Frankrike, Italia, Tsjekkia, Australia, USA, England og Asia, med veldig mange andre på gang. Det ville være en fordel for oss også å ha kunder i Norge, men det er ikke kritisk, sier Testman.

Les også: