Større gevinst på nettet

Større gevinst på nettet

Gjennom nettet har nordmenn tilgang til internasjonal tipping, som gir høyere gevinst.
Bookmakere på internett gir deg nærmere 30 prosent høyere gevinst på Langoddsen enn det Norsk Tipping kan tilby. Penger til veldedighet er årsaken, skriver Aftenposten.

De internasjonale aktørene har en tilbakebetalingsgrad fra 89 til 91 prosent. Det vil si du får tilbake omtrent 90 kroner i snitt på hver hundrelapp du spiller for. Langoddsen til Norsk Tipping lå i fjor på 70 prosent.

Lotteritilsynet kan ikke hindre gambling på internett så lenge selskapene ikke har base her til lands. Slik unngår selskapene restriktiv norsk lovgivning.

- Det eneste vi kan gjøre er å stoppe ulovlig markedsføring, sier Thomas Helgesen, som er førstekonsulent i juridisk avdeling i tilsynet.

Han sier videre at det ikke er regnet som lovbrudd å spille hos de utenlandske selskapene. Han påpeker at det finnes flere tusen spillselskaper å velge mellom på internett, men at mange av dem er useriøse. Det kan være en fordel å holde seg til de kjente og store selskapene.

- Norsk Tipping er ikke interesser i å kjempe om storspillerne med de internasjonale selskapene, sier pressetalsmannen i organisasjonen, Bjørn Takle.