Storskjerm for fattige

Storskjerm for fattige

Lyst på storskjerm men mangler penger? MaxTV-brillen kan doble skjermstørrelsen din for bare 700 kroner

Frustrert at alle venner og kolleger har kjøpt storskjermen du ikke har råd til? Denne brillen kan være løsningen. Ifølge produsenten vil den fordoble skjermstørrelsen.

 

Brillene heter MaxTV og utviklet av den tyske brille- og kikkertprodusenten Eschenbach. MaxTV er spesiellutviklet for å forstørre visning på skjerm, både for pc og tv. Bruken skal være enkel, det er bare å sette på deg brillene, stille dem inn og slå på skjermen.

 

Brillen er laget etter samme prinsipp som en galileisk kikkert. Den gir 2,1 X forstørring av skjermen og den kan brukes på de vanlige TV- avstandene 1 – 3 meter. Brillen kan fokuseres på hvert øye ved hjelp av et hjul på hver brillestang. Denne fokusering kan også kompensere for en sfærisk korreksjon med verdier opptil pluss/minus 3 dioptrier.

 

Også fugler og teater

 

Skjermbrillen er designet for å være er komfortabel å ha på i mange timer og den optimale avstanden er tre meter fra skjermen.

 

Da brillene nærmest fungerer som et slags forstørrelsesapparat, hevder produsenten at de også kan brukes til andre formål, for eksempel som fuglekikkert eller i teateret.

 

MaxTV veier 49 gram og er laget i hard plast. Den kan kjøpes hos optikere og kikkertforhandlere for rundt 7-800 kroner. Norsk forhandler for Eschenbach i Norge er Provista.

 

Mer informasjon finner du her.