Straks klart for WWDC

Straks klart for WWDC

På mandag går årets store happening i Apple-universet av stabelen. Se de første bildene!

På mandag kveld klokken 19 (norsk tid) kommer Apples Phil Schiller til å innta scenen på Moscone West i San Francisco. Årets Apple-utviklermesse (WWDC) nærmer seg med stormskritt.

Spenningen er enorm og ryktene er enda flere. Kommer en ny iPhone eller vil Apple lansere en minibærbar? Hva med nye Mac OS X Snow Leopard? Den som venter..

Forberedelsene til messen pågår for fullt, og en fyr ved navn Adam Jackson har nå satt alle Apple- og iPhone-hjerter i brann med det som trolig er de første bildene fra messeområdet.

Det mest interessante bildet er kanskje det av et stort banner med teksten "One year later: Light-years ahead". Teksten henviser naturligvis til App Store som har være en enorm suksess så langt. Antall programmer er snart oppe i 50 000 og for ikke lenge siden passerte antallet nedlastinger milliardstreken.

Hva vi kan vente oss på WWDC sier bildene ingenting om. Macworld.no kommer imidlertid snart med en stor artikkel om hva vi trolig har i vente på årets største happening. Følg med!