Strategisk avtale for Mamut

Strategisk avtale for Mamut

Mamut og Norstedts Juridik inngår strategisk samarbeid
Mamut og Norstedts Juridik AB har inngått et gjensidig samarbeid som medfører at begge parter utvider sitt eksisterende produkt- og tjenestetilbud. Avtalen gjelder i første omgang for Sverige og Norge.

Samarbeidet omfatter Mamut Business Software, Norstedts Juridik i Sverige og Akelius i Norge. Norstedts Juridik er markedsleder i Sverige med flere av sine produkter mot blant andre revisjons- og regnskapsbransjen. Selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen jus, regnskap og skatt og har 170 medarbeidere. Akelius tilbyr kompetanseprodukter innen regnskap og skatt og har over 18.000 brukere av sine produkter.

- Samarbeidet styrker vår posisjon i både Sverige og Norge og gir våre kunder tilgang til ytterligere kompetanse og kunnskap. Gjennom avtalen med Norstedts Juridik, inkludert Akelius i Norge, styrker vi muligheten til å treffe nye kunder som ikke nødvendigvis har tilgang til våre produkter i dag. Norstedts Juridiks sterke posisjon i Wolters Kluwer-konsernet er en annen viktig faktor i samarbeidet, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut ASA.