Super Office fyker videre

Super Office fyker videre

Super Office har lagt frem et kvartalsresultat som viser økt omsetning og solid resultatforbedring, for syvende kvartal på rad.
I tredje kvartal 2004 omsatte Super Office for 50,6 millioner kroner. I samme periode i fjor havnet omsetningen på 42,4 millioner. Driftsresultatet (EBIT) beløp seg til 11,6 millioner, og representerer en vekst på 112 prosent i forhold til fjoråret.

Hittil i år har selskapet generert et resultat før skatt på 33,7 millioner kroner. På samme tid i fjor var tallet 17,4 millioner.

I en kommentar til resultatet skriver selskapet i en børsmelding at de er godt fornøyd med utviklingen i kvartalet. Alle datterselskaper viser vekst i omsetning og antall solgte lisenser.

I løpet av kvartalet har selskapet inngått flere avtaler om leveranse av Super Office crm-løsninger til større internasjonale selskaper som blant annet engelske TDG PLC og tyske Beumer Maschinenfabrik.

Selskapet tar sikte på å matche fjorårets fjerde kvartal i sine fremtidsutsikter. Dette kvartalet var eksepsjonelt bra for selskapet, ifølge børsmeldingen. Dette skyldes en oppsamlet stor inntektsføring av eksisterende vedlikehold, og selv om denne er mer normal i år, er selskapets mål å matche fjoråret.