Superrask Xerox-skriver

Superrask Xerox-skriver

Skriver ut opp til 144 sider per minutt til professionell bruk.

Xerox lanserer i dag Nuvera 144, som er den raskeste og mest produktive printeren i Xerox Nuvera-serien.
 
Med hastighet, grafisk kvalitet og evne til å håndtere komplekse grafikkintensive jobber, er produktet designet for å produsere en rekke dokumenter fra DM-kampanjer, hefter, bøker, til fakturaer i trykkerier, interne trykkerier, sentraliserte reprografiavdelinger, datasentre og servisebyråer, skriver selskapet i en pressemelding.

Med Xerox Nuvera 144 vil Nuvera-familien etter to år utvides til åtte systemer som skriver fra 100 til 144 sider per minutt. Nyvinningen ble lansert på Print 05, som er USAs største trykkerimesse.

Bokproduksjon

Med 144 sider per minutt, økes hastigheten med 20 prosent i forhold til den nærmeste Nuvera modellen. Xerox Nuvera tilbyr mer kraftfulle printkontrollere og avanserte etterbehandlingsmuligheter, inkludert bok- og hefteproduksjon samt innbinding, for manualer og personifisert markedsmateriell.

Systemet har også en grafikk-kvalitet på 4800x600 dpi, som er markedets høyeste oppløsning på en sort-hvit produksjonsmaskin. 
 
Fjerner støvpartikler

Grafikk-kvaliteten er videre forbedret med ”line screening” – som tilsvarer antall rekker med punkter per tomme i en halvtone, med opp til 156 linjer per tomme. Dette gir skarpere og mer realistiske bilder i printjobbene. Dette nivået er ikke overgått av noen konkurrerende produkter.

Systemet har også en avansert renseteknologi som fjerner støvpartikler, noe som gir kundene knivskarpe bilder og tekst. Disse forbedringene strekker seg over hele Xerox Nuvera-familien.