Svensk detaljist velger Software Innovation

Et ledende svensk detaljhandelsforetak har inngått avtale med Software Innovation om kjøp av selskapets løsningsfamilie Corporate 360°.
Avtalen er på 5 år og har en totalverdi på 6-7 millioner svenske kroner.

Avtalen omfatter to faser, hvorav fase 1 har startet. Betingelsene for fase 2 avtales i oktober 2005, opplyser selskapet i en melding.

- Flere og flere offentlige og private virksomheter etterspør webbaserte crm-løsninger der informasjonen baseres på brukerens behov og tilgang til informasjon. I likhet med mange av våre andre kunder vil det i denne avtalen stilles store krav til søkbarhet og fleksibilitet i systemet hvilket vi tror vi kommer få se mer av i takt med økte krav til effektive og integrerte it-systemer, sier Jörgen Samuelsson, VD Software Innovation Sverige.

Kjernen i Corporate 360° er avansert kundehåndtering og informasjonsbehandling med utgangspunkt i sentrale forretningsprosesser hos private virksomheter. Corporate 360° baseres på Software Innovations løsningsplattform growBusiness og skal gjøre private virksomheter mer service- og kundeorienterte, mer effektive og mer tilgjengelig gjennom økt selvbetjening.