Svensk kontrakt til Intellisearch

Svensk kontrakt til Intellisearch

Intellisearch har inngått en avtale om leveranse av søketeknologi til svenske Com Hem.

Avtalen innebærer leveranse av søkeplattformen Intellisearch Enterprise. Plattformen vil utgjøre Com Hems interne søkemotor for gjenfinning av informasjon på intranettet for selskapets 700 ansatte.

- Kontakten utgjør en vesentlig del av vår svenske virksomhet i 2008 og er viktig for vår videre satsning i Sverige, sier daglig leder Lasse Ruud til Computerworld.

Avtalen er signert i forbindelse med innføring av nytt intranett basert på Sharepoint. Intellisearch Enterprise har til hensikt å lette ansattes informasjonsgjenfinning på Com Hems intranett. Prosjektinnføringens første fase inkluderer tilgang til selskapets filer lokalisert i Sharepoint og på filservere.

- Foruten at Com Hem blir en viktig referanse i det svenske markedet, er denne kontrakten et godt eksempel på markedet for søketeknologi. Vi opplever at kunder med nye samhandlings- og intranettprosjekter ofte ser behov for å komplementere løsningene med god søketeknologi, sier adm. direktør Lasse Ruud i Intellisearch i en pressemelding.

Inkluderer opsjon

Avtalen innbærer en bruksrett, support, installasjon og oppsett av Intellisearch Enterprise. Løsningen vil tilgjengeliggjøre tilgang til filer i Sharepoint og filservere, og inkluderer en opsjon på å tilknytte ytterligere informasjonskilder.

Søkeplatformen skal gi bedrifters ansatte informasjonstilgang til alle filtyper, kilder, applikasjoner og portaler.