Svensk lykke for Software Innovation

Software Innovation har fått en rammeavtale for programvare i offentlig sektor i Sverige.

Statskontoret i Sverige har innstilt Software Innovation med løsningsfamilien Public 360, til rammeavtale for programvare i offentlig sektor i Sverige. Rammeavtalen omfatter hele løsningsfamilien som består av produktområdene elektronisk saks- og dokumenthåndtering (ESDH), CRM, Business Intelligence og Portal.

 

Avtalen har en varighet på 4 år og gir Software Innovation adgang til hele offentlig sektor i Sverige, skriver selskapet i en pressemelding.

 

 

Fortsetter med WM-Data

Software Innovation samarbeidspartner i Sverige WM data, er også innstilt til rammeavtalen. Dette innebærer at samarbeidet med WM-data vil fortsette. Software Innovation har tidligere ikke hatt direkte adgang til det svenske offentlige markedet for sine produkter.

 

- Vi ser rammeavtalen med statskontoret som en anerkjennelse av vårt produktilbud på samme vis som FESD-avtalen i Danmark gjorde. Dette gir selskapet grunnlag for en sterkere satsing mot offentlig sektor i Sverige i tiden fremover, sier konsernsjef Per Kveim i Software Innovation ASA.

 

Statskontoret har informert alle anbydere om sine innstillinger og vil tegne avtaler med de innstilte leverandørene etter at klagefristen er utløpt