Syv nye til Compello​

MANGE: Compello styrker staben og har så langt ansatt syv nye medarbeidere, blant annet på salgs, marked og drift. (Pressefoto: Compello)

Syv nye til Compello​

Compello gjør det motsatte av alle andre, og ansetter flere nye medarbeidere i rasende tempo.​

Compello ønsker å ligge to skritt foran konkurrentene og ansetter nå for fremtiden. Dette skriver selskapet i en pressemelding.


Ifølge selskapet viser SSB-prognoser at arbeidsledigheten vil øke til neste år. Dette skremmer ikke bedriften, som nå har ansatt syv nye medarbeidere. Og flere skal det bli. Målet er å bygge en styrket organisasjon for fremtiden, både teknologisk og personalmessig. 

– Compello har alltid investert mye ressurser i ny teknologi, og er vi stolte av at vi i mange år har ligget i forkant av den teknologiske utviklingen. Nå trapper vi ytterligere opp vår fremtidsrettede teknologiske satsning og endrer organisasjonen drastisk. Da er det viktig at vi har ressurser og personell som kan fokusere i enda større grad på kundeservice og support. Det er viktig for oss å opprettholde konkurransen i markedet, og vi jobber hardt for å nå våre ambisjoner om å ha bransjens mest fornøyde kunder, både nå og om 10 år, sier administrerende direktør Gustav Line. 

Syv nye

Compello styrker staben og har så langt ansatt syv nye medarbeidere, blant annet på salgs, marked og drift. 

Nina Albertsen er ansatt som ny avdelingsleder for drift og support. Hun har 18 års erfaring fra drift og brukerstøtte fra forskjellige selskaper som Utvikling og Kompetanse Etaten, Digitale Gardemoen IKS og IBM.


Kristian Steenstrup Sønsteng er ny Key Account Manager. Han kommer fra stillingen som Senior Sales Executive i Adra Match. 

Astrid Kjuus Øverby er ny Key Account Manager.  Hun kommer fra stillingen som markedskonsulent i Abilia. Astrid har lang erfaring fra salg og utdanning/opplæing. Hun har tidligere jobbet for Mikrodaisy og Drammen kommune.


Johan-Fredrik Jæger Thaulow er ny Account Manager. Han avsluttet sine salgs og- markedsføringsstudier på Markedshøyskolen i fjor. Han har salgserfaring fra Elkjøp og Bjerke Urmaker.


Einar Bergsaker er ny konsulent. Einar har erfaring fra det norske forsvaret og har jobbet som konsulent i flere selskaper. Han kommer fra IT selskapet Columbus, hvor han har innehatt stillingen som forretningskonsulent.

Kaisa Kristina Känninen er ny Marketing & Office Assistant. Kaisa avslutte sin bachelor i markedsføring og ledelse i 2013. Hun har erfaring som Account Manager og Brand Ambassador hos Academic Work.  


Matias Johannessen er ny konsulent. Matias har erfaring innen rådgivning og konsulent fra flere forskjellige markeder, både i Europa, Nord-Amerika og Asia.