Tar pulsen på nettsider

Tar pulsen på nettsider

Et nytt, gratis system som blant annet måler treffstatistikken til norske nettsider, er utviklet av det danske nettstedet pulz.com
Lurer du på hvor mange som egentlig er innom nettstedet ditt? Nå kan du få svaret ved å opprette en gratis teller.

Statistikksystemet er beregnet på både privatpersoner og bedrifter som ønsker å lokalisere og analysere trafikkilder i form av land, språk, besøksantall og sideoppslag for en bestemt nettside.

Alle kan se

Alt styres fra egen nettelser og statistikken for registrerte hjemmesidebrukere som for øvrig kan ses av alle som benytter seg av tjenesten, er inndelt etter emne og innhold, samt brukere per dag.

Det er utviklet to forskjellige typer; med gratisversjonen Pulz Basic, vises et synlig telleverk på nettsiden samtidig som trafikken er synlig i Pulz website- katalogen. Statistikken viser både eksakt antall og gjennomsnittlig brukere per dag, måned og år.

Den andre versjonen Pulz Professional, koster i motsetning til Pulz Basic, 695 kroner for 12 måneder. Her vises ikke telleverk på nettsiden og bruker bestemmer selv om trafikken skal vises i websitekatalogen. Også denne statistikken omfatter både antall og gjennomsnitt brukere per dag, måned og år.

Raskt i gang

Her får du også vite hvilke land, språk og ip-adresser de besøkende kommer fra, samt hvilke søkemotorer og nettsider de bruker. En statistikk over hvilke sider brukerne titter på og hvor mange ganger de blir slått opp, er også tilgjengelig.

Bruker trenger ingen avansert programvare, kun en nettleser, dessuten tar det mindre enn et minutt før du er igang, ifølge pulz.