UTFORDRINGER – Bank og kapitalmarkedsaktiviteter i Europa møter begge utfordringer når det kommer til det å levere innovative løsninger, samtidig som man er pådriver for driftseffektivitet i regulerte miljø under stadig endring, sier TCS Visepres

UTFORDRINGER – Bank og kapitalmarkedsaktiviteter i Europa møter begge utfordringer når det kommer til det å levere innovative løsninger, samtidig som man er pådriver for driftseffektivitet i regulerte miljø under stadig endring, sier TCS Visepresident og Head of Banking and Financial Services, Susheel Vasudevan. 

Anerkjent som en «leder» innen AO

Tata Consultancy Services utnevnes som ledende selskap innen European Banking & Capital Markets Application Outsourcing i 2015.

It- og konsulentselskapet Tata Consultancy Services (TCS), offentliggjorde i dag at det har blitt anerkjent som en «leder» innen European Banking og Capital Markets Application Outsourcing (AO), av rådgivnings og analyseseslakp, Everest Group, i rapporten “IT Outsourcing in European Banking and Capital Markets – Service Provider Landscape with PEAK Matrix™ Assessment 2015.” Dette skriver selskapet selv i en pressemelding. 

20 tilbydere

Everest Group evaluerte kompetansen til 20 AO-tilbydere av banktjenester og 18 AO-tilbydere av kapitalmarkedstjenester fra Europa, med grunnlag i en matrise over deres Kompatanse| Erfaring | Evne | Kunnskap (PEAK), en indexsammensetning av flere matrisevariabler relatert til tilbyderens evner og markedssuksess. Everest Group har anerkjent TCS for selskapets skala og omfang på tjenestetilbud innenfor områdene «Banking» og «Capital Markets», i tillegg til sterke resultater på domeneinvesteringer og evne til å levere innovative løsninger, da spesielt til store finansielle organisasjoner.

– Bank og kapitalmarkedsaktiviteter i Europa møter begge utfordringer når det kommer til det å levere innovative løsninger, samtidig som man er pådriver for driftseffektivitet i regulerte miljø under stadig endring. TCS kan vise til sterke resultater når det kommer til å bistå finanstjenestekunder med slike utfordringer, og vi er ekstremt stolte over å bli anerkjent som leder innen European Banking and Capital Markets AO. Vi ser frem til å bygge videre på denne suksessen gjennom investeringer innen domene og teknologi, sier TCS Visepresident og Head of Banking and Financial Services, Susheel Vasudevan.

Les om:

TCS