TDC øker budet på Song

TDC øker budet på Song

Budkrigen om Song Networks går sin gang. Nå har TDC økt sitt initielle bud på 70 kroner, til 82,5. TDC eier nå 33 prosent av Song.
Det danske telekomkonsernet TDC har sikret seg en eierandel på 33 prosent i Song Networks. I dag høyner TDC sitt bud på selskapet til 82,50 svenske kroner aksjen, noe som priser Song til 4,8 milliarder svenske kroner, skriver dn.no.

I midten av september bød TDC 70 kroner for hver Song-aksje, et bud som ble overgått av Tele 2 i forrige uke, da selskapet bød 75 kroner per aksje.

- Vi er fornøyde med å ha kjøpt 33 prosent av aksjene i Song Networks selv på et så tidlig stadium i vårt arbeid for å sikre oss full kontroll over selskapet. Vi har bestemt oss for å øke vårt initielle bud fordi vi er sikre på at dette er en sunn investering som gir strategisk mening, sier TDC-sjef Henning Dyremose i en pressemelding.

For nesten to uker siden anbefalte styret i bredbåndselskapet Song Networks budet på fire milliarder svenske kroner fra danske TDC.

Igår kom styret i Song til at det foretrakk budet fra Tele2 fra forrige uke på 4,4 milliarder svenske kroner. Songs styre mener Tele2 kan bli en interessant industriell eier.