TDC Song lanserer mobiltelefoni i Norge

Fra i dag leverer TDC Song mobiltelefoni til det norske bedriftsmarkedet.

TDC Songs entré på det norske mobilmarkedet skjer via en såkalt MVNO-avtale som danske TDC Mobil tegnet med Telenor høsten 2005. Avtalen omfatter både 2G og 3G og innebærer at TDC Song nå kan tilby TDC Mobils bedriftsløsninger via Telenors radionett som har den beste dekningen i Norge.

- Våre kunder har dessverre så langt måtte benytte andre operatører på mobiltelefoni. Vi vet at mange av våre kunder etterlyser å forholde seg til én leverandør av integrerte løsninger på tvers av kommunikasjonsteknologier og landegrenser. Det kan vi tilby dem nå, sier administrerende direktør Ketil Kivedahl i TDC Song.

Har kunder allerede

TDC Song vil kunne tilby et bredt utsnitt av TDC Mobils produkter og tjenester til bedriftsmarkedet. I første omgang vil TDC Song lansere MobilFlex Connect mobilabonnementet og MobilFlex Dataabonnement.

- Med mobiltelefoni styrker vi vår posisjon som en strategisk samarbeidspartner overfor våre kunder. I tillegg til å utnytte synergiene mellom fast- og mobilnettet, styrker samarbeidet mellom TDC Song og TDC Mobil bredden og tilbudet i vår eksisterende og fremtidige produktportefølje. Dette skal våre kunder nyte godt av, sier Ketil Kivedahl.

Han legger til at TDC Song allerede har tegnet strategiske kundekontrakter på de nye mobiltjenestene, og dermed har fått bekreftet at markedet responderer positivt på de nye løsningene.

Eksempelvis er det tegnet kontrakt med Orkla ASA på å levere løsninger for både fast- og mobiltelefoni samt data i de fire nordiske landene. En ny stor kunde innenfor det offentlige er Bergen Kommune som skal ha sine ca. 450 avdelinger forsynt med all telefoni og data.