TDC Song mister enda en direktør

TDC Song mister enda en direktør

Salgsdirektør Knut Ole Tande i TDC Song har sagt opp sin stilling. Oppsigelsen kom etter at Ketil Kivedahl nylig tok over roret i selskapet.
Computerworld var for noen uker siden i kontakt med Tande etter at daværende TDC-direktør Håvard Larsen (som i begynnelsen av 2003 hyrte Tande) hadde forlatt selskapet og Kivedahl tatt over sjefsstolen.

Vi spurte da Tande om han syntes det var like morsomt å jobbe i selskapet, men han ville ikke kommentere saken. Nå er det offisielt at han har sagt opp sin stilling:

-- Det stemmer at jeg er på vei ut av TDC Song. Vi har blitt enige om å skille våre veier. Jeg har sagt opp selv, sier Tande til Computerworld.

Før han begynte i TDC Song var han nestkommanderende i Cisco Norge.

Han har i to tidsperioder jobbet tett sammen med Telenor-direktør Kjell Erik Tenold (både i Alcatel og Cisco). Flere i telekombransjen har spekulert i om radarparet på nytt vil samarbeide.

-- Det er ingen konkrete planer om det. Jeg har ingen konkret jobb å gå til, men jeg har flere muligheter på handa. Først skal jeg ha en skikkelig god juleferie og tenke meg grundig om. Jeg er en gammel sirkushest, så jeg blir nok i it-bransjen, sier Tande.