TDC Song skifter navn

TDC Song skifter navn

Danske TDC Song har gått gjennom en kreativ prosess og skal nå hete TDC AS.

Danmarks ledende leverandør av telekommunikasjon, TDC AS, styrker sin posisjon i det nordiske markedet gjennom en storfusjon i Sverige. Sveriges systemintegrator TDC Dotcom og teleoperatøren TDC Song fusjonerer og blir nå et av Sveriges største selskap innen data - og telekommunikasjon.

- Dette betyr også at vi i TDC Song her i Norge skifter navn til TDC AS, sier Ketil Kivedahl, administrerende direktør i TDC Song i en pressemelding.

Nordisk satsning

- Dette er helt i tråd med TDC sin strategi om å bli den ledende nordiske tilbyder av IP-baserte tjenester og integrerte virksomhetsløsninger innen data - og telekommunikasjon. De endringer som naturligvis kommer på det organisasjonsmessige plan i Sverige vil ikke påvirke vår drift annet enn at det blir enklere for alle parter å forhold seg til ett varemerke, sier en fornøyd Kivedahl.

Fusjonsprosessen i Sverige starter i september og vil pågå frem til slutten av desember.

- Vi har en økende grad av kunder med tilhold i hele Norden. Endringen vil gjøre det mye enklere for våre kunder da vi etter hvert vil tilby samme tjenester og produkter i hele Norden, og sist, men ikke minst under ett navn; TDC, sier Kivedahl.