TDC og Steria samarbeider

TDC og Steria går nå sammen for å tilby driftstjenester. Det innebærer at all tjenesteutvikling og drift samles i Steria.

TDC Norge og Steria vil tilby tjenester innen serverdrift og sikkerhet. Første ledd i samarbeidet er at dagens servertjenester samles i Steria. TDC og Steria har hatt en tett forhold også tidligere ved at Steria har leid kapasitet i TDCs driftssenter.

Det opplyser selskapene har dannet grunnlaget for samarbeidet. TDC og Steria vil også utvikle felles løsninger på sikkerhet- og kontaktsenterområdet.

-- Som integrator og utvikler av kommunikasjonsløsninger er det avgjørende for TDC Norge å bygge allianser mot samarbeidspartnere som har spisskompetanse innen ulike tjenesteområder, sier produkt- og markedsdirektør i TDC Norge, Anders Olden Aagesen.

-- Avtalen med TDC er spesielt hyggelig. Det er skarp konkurranse innen dette markedet, og alliansen med TDC styrker oss begge. I tillegg til å overta it-driften for TDCs kunder, har vi tatt over ansvaret for et knippe TDC ansatte som nå kommer inn i et større it-driftsmiljø, forteller Jan-Ivar Borgersen, direktør for outsourcing og drift i Steria AS.