Tegneserien om Steve Jobs

Tegneserien om Steve Jobs

Den grafiske fortellingen om årene i villmarken.

En forfatter med tilknytning til finanstidsskriftet Forbes står bak denne tegneserien om Steve Jobs. Tegningene er pent, men stilistisk enkelt ført i pennen av JESS3.

Fortellingen i The Zen of Steve Jobs fokuserer på den frafalne Apple-sjefens forhold til buddhistpresten Kobun Chino Otogawa. Det sies at Kobun hadde liknende personlighetstrekk som Jobs - forakt for regler, forkjærlighet for design og kunst. Ikke rart de to fant hverandre. Kobun var også den som siden viet Jobs.

Tidsmessig finner handlingen i stor grad sted i perioden etter Jobs' fall fra Apple i 1985, og frem til hans tilbakevending til Apple og den første tiden etter dette ved slutten av 1990-tallet. Ikke like mye er kjent om denne tiden som fra Apple-periodene, og mye av teksten er en spekulasjon over hva som kan ha hendt. Men det skal sies at den treffer ganske så godt.

Spennende lesning for alle Jobs-interesserte i sine kreative kryssklipp mellom produktdesign og indre innsikt.

Du kan kjøpe heftet som paperback fra Amazon her . Om du har en Kindle Fire, kan du kjøpe boken tilpasset denne enheten her . Det finnes også en e-bok til NOOK å få kjøpt her. The Zen of Steve Jobs kan også kjøpes som iBooks-bok, men kun om du har amerikansk iTunes konto, her.

Pris for samtlige versjoner er cirka 10 dollar - rundt regnet 60 kroner. Du kan få en titt bak kulissene i videoen nedenfor.

Via Forbes.