Teknosjef fra Funcom til Idium

Tommy Strand har etter 11 år i Norges ledende spillselskap valgt å fortsette karrieren i Idium.

Fra 1. mars er Tommy Strand ny teknisk leder i Idium, etter at Håvard Bjurholt har virket i stillingen i en midlertidig periode. Tommy Strand startet i Funcom som grafiker og produser. Senere ledet han produksjonen av det massive online-spillet Anarchy Online, mens de siste par årene har han jobbet som teknisk direktør i selskapet.

- Idium er godt posisjonert i et marked i sterk vekst. Idium kan skilte med å være på Deloitte's Fast50-liste. Dette er Norges raskest voksende ikt-selskaper, sier Tommy Strand

Skal få opp farten

- De store massene med små og mellomstore bedrifter i Norge trenger et mer profesjonelt publiseringsverktøy. Idium har et verktøy som passer ypperlig for dette markedet og som er enkelt å bruke. Jeg kan love at vi fremover kommer med løsninger som gjør oss i stand til å levere skreddersydde webløsninger langt raskere enn Idium noen gang har gjort tidligere, sier Strand.

Idium AS ble startet av to gründere i 1999 i Oslo. Med over 1000 bedriftskunder og 32 ansatte er Idium blant de ledende aktørene i Norge på programvare for publiseringsverktøy, ifølge pressemeldingen.