Teknoterminal for handikappede

Teknoterminal for handikappede

TS Procon lanserer interaktiv Procon HandikapTerminal. Den første er installert i Kristiansand.

TS Procon AS lanserte nylig sin selvbetjente, interaktive handikapterminal ved levering av den første enheten til Kristiansand kommune.

Procon HandikapTerminal tilfredsstiller de handikappedes krav til funksjonalitet, og ved hjelp av elektronisk høydejustering kan brukeren enkelt tilpasse infokioskens brukerhøyde til sitt eget behov.

Ved hjelp av en trykkføler under tastaturet, kan også rullestolbrukere uten førlighet i bena sikkert og trygt senke brukerhøyden ned til bena uten klemskader. Sammen med hånd-/ armstøtter gir dette en solid og god bruksfunksjonalitet for alle typer brukere.

Både dansk og norsk

Løsningen er utviklet basert på de krav som stilles av både de danske og norske handikaporganisasjoner, og inneholder også en unik grad av sikkerhet gjennom Internet-Station Sikkerhetsbrowser som enkelt "passer på" og kontrollerer alt som skjer på enheten av innholdsløsninger.

Installeringen av den første Procon HandikapTerminal skjedde nylig på Helse- og Sosialsektorens DuViTo-avdeling i Kristiansand kommune.

Procon HandikapTerminal inngår i produktgruppen Internet-Station som består av en stor produktportefølje og -løsninger innen selvbetjente, interaktive infokiosker.