Avikom satser på ZTE-kommunikasjon

Avikom satser på ZTE-kommunikasjon

Avikom Distributjon AS har inngått avtale om å distribuere ZTEs løsninger for ip-telefoni og videokommunikasjon i Norge.

ZTE er en av verdens ledende leverandører av telekommunikasjonsutstyr.

Nå har norske Avikom Distribution AS inngått avtale om distribusjon av ZTEs løsninger for ip-telefoni og videokommunikasjon i Norge.

- Reduserte kostnader

- Vi ser at selskaper har et stadig økende fokus på å forbedre kommunikasjon og styrke relasjoner mot kunder, leverandører og samarbeidspartnere, samtidig som kostnadene skal reduseres og tidsbruken effektiviseres. Med ZTE sine brukervennlige produkter vil vi sammen med våre forhandlere dekke et etterspurt behov for kostnadseffektive kommunikasjonsløsninger i det norske markedet, sier Tor-Anders Hansen fra Avikom Distribution.

ZTE Corporation er et kinesisk selskap som ifølge Wikipedia er verdens fjerde største mobiltelefon-produsent basert på 2012-tallene og verdens femte største produsent av telekommunikasjonsutstyr basert på omsetningstall fra 2011. Selskapet ble etablert i 1985.

Avikom Distribution vil markedsføre hele ZTEs portefølje av telekommunikasjonsutstyr, som består av hd-tale- og videokommunikasjon med tilhørende flerbrukstjenester.

ZTE og Avikom går sammen om å tilby konkurransedyktige alternativer for videokonferanser som knytter møtedeltakerne sammen via tilgang på sine på-er, nettbrett eller andre mobile enheter. Med disse løsningene vil bedrifter drastisk kunne effektivisere sin tidsbruk og redusere reisekostnader tilknyttet sin møtevirksomhet, hevder Avikom.

For små og store bedrifter

Produktserien er tiltenkt alle typer organisasjoner, og spenner fra T700, som er en komplett videokonferanseenhet til mindre bedrifter, til M900, som passer større, internasjonale selskaper.

– Vi er meget fornøyd med å lansere våre kommunikasjonsløsninger for audio og video hos Avikom Distribution. ZTE støtter distribusjonen med en internasjonal innovasjonsavdeling, teknisk støtte og service, sier Reidar Mouhleb fra ZTE Norge.

64 000 ansatte

ZTE har kontorer i over 100 land og har 64 000 medarbeidere, har hatt videokonferanse som et satsningsområde de siste 19 årene, og har en utviklingsavdeling som er styrt av tilbakemeldinger fra markedet og kundene, skriver Avikom i pressemeldingen.

På verdensbasis er det levert over 100 000 videokommunikasjonsløsninger fra ZTE, inkludert til USA, Storbritannia og Italia.

Avikom Distribution er en del av Avikom AS-konsernet, som har levert kommunikasjonsløsninger i det nordiske markedet siden 1999.

Avikom Distribution har kontorer i Oslo, Bodø og Tromsø, samt lager i Oslo og Roskilde i Danmark.