Fasttelefon på mobilen

Fasttelefon på mobilen

Telio har lansert en iPhone-app som lar deg bruke bredbåndstelefoni både via fasttelefonen og mobilen.

Hvis du har bredbåndstelefoni fra Telio hjemme, kan du nå laste ned en ny iPhone-app som lar deg bruke Telio-abonnementet også fra mobiltelefonen, via wlan eller 3G.

LES OGSÅ:

Ring gratis med Android-telefonen

Teliophone fungerer uavhengig av det vanlige Telio-utstyret, men er likevel koblet til ditt eksisterende telefonnummer hos Telio. Det betyr at hvis noen ringer deg på fasttelefonen, så ringer det også på mobiltelefonen. Og ringer du via Teliophone-appen på mobilen, vil den som mottar samtalen se fasttelefonnummeret ditt i displayet.

Fordelen er at du kan ta med deg fasttelefonnummeret uansett hvor du befinner deg i verden, og ringe til lavere priser over trådløse nettverk.

iPhone, iPod touch, iPad

Teliophone-appen fungerer også på iPod touch og iPad, og prisene er de samme som om du ringer med det vanlige Telio-abonnementet. Har du Telio Micro-abonnementet til 59 kroner måneden, ringer du gratis til alle fasttelefoner i Norge, mens du ringer gratis til hele verden med Mini-abonnementet til 159 kroner måneden. Ringer du via 3G kommer riktignok datakostnader fra mobiloperatøren, hvis du ikke har et fri bruk-abonnement til mobilen.

LES OGSÅ:

TEST: Superfart i mobilnettet

Har du en iPhone 3GS eller iPhone 4, er det mulig å ha videosamtaler med andre Telio-kunder, forutsatt at de også har Teliophone på mobilen, eller Telios egen stasjonære videotelefon. Prisen på Teliophone er 19 kroner i måneden.

Les om: