Fasttelefon uten faste avgifter

Fasttelefon uten faste avgifter

Kabelselskapet Get hevder å være først i Norge med fasttelefoni uten faste priser. Men tilbudet krever også at du er Get-kunde fra før.

Kunder i kabelselskapet Get har nå gode muligheter til å droppe fasttelefoni fra Telenor, dersom dette er ønskelig.

Selskapet tilbyr nå nemlig fasttelefoni uten at kunden må betale for linjeleie eller andre faste månedskostnader. Ordningen krever heller ikke bindingstid. Tilbudet som heter Get Zero krever betaling bare for den faktiske bruken, men krever alså at du også er brebåndskunde hos Get fra før.

Kundene kan velge om de ønsker å overføre sitt eksisterende telefonnummer gratis, eller få et nytt telefonnummer fra Get. Alle samtaler mellom Get-kunder er gratis, så kundene betaler kun tellerskritt dersom de ringer til andre.

- 70 prosent av norske kunder sier de ønsker å få både digital-tv, bredbånd og telefoni fra en og samme leverandør. Dette fordi de sparer penger, og det blir enklere og mer oversiktelig. Med Get Zero gjør vi det enda mer attraktivt å samle alle sine tjenester hos Get, sier administrerende direktør Gunnar Evensen i Get.

Betydelig billigere

En liten titt på prisene viser at tilbudet står seg godt sammenlignet med prisene fra Telenor.

Get Zero har altså ingen månedsavgift, startpris på 0,59 kr. per minutt, og deretter 0,44 kr. per minutt, til fasttelefoner i Norge. Til mobiltelefoner i Norge er startprisen den samme, og minuttprisen 1,79 kr.

Det mest sammenlignbare fasttelefoni-abonnementet hos Telenor heter Mini, siden dette også er beregnet på folk som ringer relativt lite fra fasttelefonen.

Mini har en månedsavgift på 89 kroner. Her har samtaler til andre fastttelefoner en startpris på 0,89 kr, og en minuttpris på 0,49 kr. Til mobiltelefoner har samtalene en startpris på 0,89 kroner, og minuttpris 1,89 kr.

Selv når man ser bort fra månedsavgiften, er altså tilbudet fra Get langt gunstigere. Men det krever altså at du også har bredbånd derfra.

Telefoner Og Telefoni