Fleksibel telefoni for små bedrifter

Fleksibel telefoni for små bedrifter

IP500 fra Avaya er en telefoniløsning for det lille kontoret med opptil 32 telefoner, men kan oppskalere til 272 telefoner.

Det er Westcon som nå fronter en satsning på IP500 med en startpakke bestående av en komplett telefoniløsning med systemtelefoner, programvarebaserte telefoner og talepostkasse for alle brukerne. Løsningen ser ut til å være fleksibel ved at man kan først starte med støtte for opptil 32 telefoner.

LES OGSÅ: HD-konferanse til alle

Denne versjonen heter Standard Edition, og her kan man operere med 24 digitale stasjoner mens resten kan være en miks av analoge, DECT og IP-telefoner. Innebygget talepost, Phone Manager Lite/Pro, SoftConsole, Contact Business Centre, SIP og IP-basert DECT støttes også i denne versjonen. Med Professional Edition åpnes resten av IP500 ved hjelp av en lisensnøkkel. Dette legger til muligheter som flersteds talenettverk via IP-linjer, Voice Mail Pro, Compact Contact Centre, Meet-me og Conferencing Centre. Denne kan også utvides via IP400 utvidelsesmoduler slik at man får 272 porter.

Med IP500 fra Avaya kan man bruke både håndsett og programvarebaserte telefoner.

Prisen ligger på rundt 1 990 kroner per bruker med alle funksjoner man kan forvente seg av en moderne og avansert telefonsvitsj, forteller Martin Flensburg fra Westcon til Nettverk & Kommunikasjon.

IP500 kan bruke eksisterende IP Office-linjekort og utvidelseskort, men også de vanlige håndsettene fra Avaya. Mer informasjon finnes på www.avaya.com.

LES OGSÅ: Ny SMB-sentral fra Aastra

Telefoner Og Telefoni