Hør og bli sett med gulltann

Hør og bli sett med gulltann

Jacob Jensen har skapt et hodesett med Bluetooth og gull.

Mobiltelefoner er for de aller fleste et arbeidsredskap. Men for noen er det for lengst blitt et viktig statussymbol. Derfor får du mobiler med gull, diamanter og designet av store og kjente motehus.

Nå har produsenten av tilleggsutstyr for mobiltelefoner, danske Jabra (GN), tatt steget ut i gullalderen. Jabra JX10 er et trådløst hodesett belagt med 24 karat gull og designet av Jacob Jensen.

Computerworld har testet JX10 i gull, den fås også i børstet stål. De tekniske greiene er som alle andre hodesett – fungerer helt greit med lett tilgjengelig knapper osv. Der JX10 skiller seg ut er på utseendet. Den første kommentarene testmannen fikk var ”Jøss, har du fått deg øredobb?”.

LES OGSÅ: Norsk Ipod til 248 000

For med et lett glitrende ytre, så syns hodesettet godt – gullet glinser rett og slett i takt med det blåtannlyset. For de som ønsker å bli lagt merke til fungerer JX10 som en fin fin ”bling bling”, men det spørs om ikke versjonen med børstet stål er mer business-like.

I vår høyst uformelle test av hodesettets utseende var kvinner de mest positive til JX10 – opptil flere ønsket seg et slikt hodesett.

Telefoner Og Telefoni