Mobildata leverer til Xstrata Nickel

Mobildata leverer til Xstrata Nickel

Skal levere telekommunikasjon og datatjenester til hjørnesteinsbedrift i Kristiansand.

Nikkelverket Xstrata Nickel i Kristiansand har valgt Mobildata Sørlandsparken som ny leverandør av telekommunikasjon og datarelaterte tjenester. Avtalen omfatter 500 brukere og er ifølge Mobildata en av de største telekomavtalene i sitt slag i regionen de siste årene.

Sentrale formål med avtalen er enklere og mer effektiv samtalehåndtering og gunstige innkjøpsbetingelser for de ansatte.

Xstrata har valgt den mobile sentralbordsløsningen Proffnett fra Mobildata som gjør det mulig for ansatte å bruke mobiltelefoner til interntelefoni.

- Løsningen gir Xstrata enklere og mer effektiv håndtering av all intern og ekstern samtaletrafikk og vil styrke serviceopplevelsen betydelig for både kunder og ansatte, sier daglig leder Rolf-Martin Nygård i Mobildata Sørlandsparken i en pressemelding.

Les også: Videosatsing fra Nordialog

Avtalen innebærer også at Xstrata overfører all fast- og mobiltelefoni til Telenor og benytter Mobildata som leverandør av samtlige telekommunikasjonsprodukter som mobiltelefoner, fasttelefoner, abonnement og diverse tilbehør.

Et sentralt element for Xstrata i valg av leverandør var de ansattes mulighet for gunstige innkjøpsbetingelser. Gjennom avtalen med Mobildata kan ansatte kjøpe telefoner, dataprodukter, tilbehør, navigasjonsprodukter og abonnement på betingelser som bedriften.

- Avtalen gir lavere kostnader og effektiv håndtering av samtaletrafikk. Det er også spennende at Xstrata så tydelig definerte fordeler for de ansatte privat som et sentralt element. Xstrata har tenkt nytt når det gjelder å finne nye og utradisjonelle fordeler for de ansatte, sier Nygård.