Ring gratis med Android-telefonen

Ring gratis med Android-telefonen

Vopium lar deg ringe gratis til andre mobiler med Vopium over mobilt internett eller WiFi.

Vopium er en dansk Android-applikasjon som er gratis å laste ned til mobiltelefonen. Applikasjonen sørger automatisk for at man alltid ringer eller sender sms til lavest mulig pris, enten via vanlig operatør, mobilt 3G-nett eller WiFi, skriver Vopium i en pressemelding.

LES OGSÅ:

HTCs nye supermobiler

- Ringer man til en annen Vopium- eller Skype-bruker, er det gratis over WiFi eller 3G. Ringer man til en norsk fasttelefon over 3G eller WiFi koster det bare 19 øre med Vopium. Hvis man ringer til en annen mobiltelefon i Norge, sørger programmet får at man ringer via sin vanlige operatør, da det er billigst, sier direktør i Vopium, Tanveer Sharif.

LES OGSÅ:

TEST: Superfart i mobilnettet

Billig å ringe utenlands

Når du ringer internasjonalt, omdirigerer Vopium samtalen som en lokal samtale til Vopium. Dermed betaler du mobiloperatøren din for den lokale samtalen, og Vopium for den internasjonale. Å ringe en mobil i USA koster for eksempel 13 øre per minutt, til Thailand koster det 19 øre, og til Australia koster det 89 øre per minutt å ringe via Vopium, pluss lokal mobiltakst.

I pressemeldingen fra selskapet hevdes det at Vopium er kåret til den beste "Essential Android App 2010" av teknolognettstedet Cnet.

LES OGSÅ:

3G og 4G i samme modem

- Applikasjonen støtter også direktemeldingstjenester slik at man kan chatte med sine venner på Facebook, Skype, Messenger, AIM, Yahoo, ICQ og Twitter, sier Sharif.

Sjekk ut tjenesten hos Vopium, hvor du enkelt kan se hvor mye det koster å ringe til forskjellige steder i verden.

Les om: