Tele2 velger bort Telenor

Tele2 velger bort Telenor

Tele2 Norge inngår nettilgangsavtale med NetCom med opsjon på nasjonal roaming. Det er dårlige nyheter for Jon Fredrik Baksaas.

Tele2 Norge og NetCom har i dag inngått en nettilgangsavtale for mobilnett på fire år. Avtalen har en opsjon på nasjonal roaming, noe som åpner for at Tele2 kan bygge egen infrastruktur i Norge. Dette sikrer Tele2 rammebetingelser som tilrettelegger for videre vekst.

Tele2 har i dag en nettilgangsavtale med Telenor som utløper 31.mars 2008. Den nye nettilgangsavtalen som er fremforhandlet med NetCom, gjør det mulig for Tele2 fortsatt å være aggressive i markedet, samt å gi selskapets kunder prisledende tilbud.

Tele2 er i dag den tredje største telekom-aktøren i det norske markedet og har i dag mer enn 400.000 mobilkunder

LES OGSÅ: Telenor kan lure seg inn i Netcom

Den nye avtalen innebærer ingen endring for Tele2 Norges kunder umiddelbart - ytterligere informasjon for selskapets kunder vil bli gjort tilgjengelig på www.tele2.no samt direkte tilsendt til kundene i form av brev med detaljert informasjon.

Tele2 har vokst til å bli den tredje største telekom-aktøren i det norske markedet og har i dag mer enn 400.000 mobilkunder. Avtalen med NetCom legger i følge administrerende direktør i Tele2 Norge, Haakon Dyrnes, et fundament for videre vekst og gir en ytterligere forsterket posisjon i det norske markedet.

- Vi er svært godt fornøyd med denne avtalen som også åpner for andre fremtidige muligheter. Avtalen sikrer våre rammebetingelser og gjør det mulig for oss å fortsette vår vekst og framstå som en garantist for lave ringepriser, sier Haakon Dyrnes, administrerende direktør Tele2 Norge, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Telenor kjøper Tele2 Danmark

Telefoner Og Telefoni