Alternativ internett-forbindelse

Alternativ internett-forbindelse

ONECell 35 er en 3G eller EDGE/GPRS-basert aksessruter som kan gi bredbånd hvor annen teknologi ikke er mulig. Den kan også brukes som backup til en annen tilkobling.

ONECell 35 fra OneAccess Networks støtter nedlastingshastigheter på inntil 7 Mbps og er i følge selskapet et godt alternativ til ISDN, leide linjer eller bredbåndstilgang.

Ruteren har innebygd EDGE/GPRS/UMTS/HSDPA/HSUPA-modem og gir lokal tilknytning over to Ethernet-grensesnitt samt innebygd WiFi-sender. ONECell 35 kan konfigureres til å automatisk finne de mobile nettverkene som er tilgjengelig i området. Hvis flere nettverk oppdages, kan ruteren automatisk velge det raskeste og mest effektive nettverket.

Det er ellers støtte for vpn med IPSec-basert maskinvare, og enheten har innebygd brannmur. Når det gjelder det trådløse nettverket så er det standardene 802.11b og g som støttes.

SIM-kort installeres på innsiden av enheten, mens to av antennene er for det mobile nettverket. De to andre antennene tilknyttes dersom man skal bruke det trådløse nettverket i tillegg. Det er ellers mulig å bruke ekstern antenne for bedre rekkevidde.

Administrasjonen kan skje gjennom kommandolinjen eller via et web-basert brukergrensesnitt. Ruteren er ellers utstyrt med dioder som viser status, radioforbindelse, IP-grensesnitt, wlan og signalstyrke.

Du finner ellers mer informasjon på denne adressen: http://www.telefonselskapet.no/bredband/3G/ .

Les om: