Baksaas blir GSMA-styreleder

Baksaas blir GSMA-styreleder

Telenor-sjefen skal dermed representere bortimot 800 av verdens mobiloperatøer.

Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baskaas tar over etter stydeleder Franco Bernabé i GSMA.

Dette innebærer å represetnere bortimot nær 800 av mobiloperatørene i verden, i tillegg til 250 relaterte selskap i form av programvareselskap, utstyrsfabrikater, utstyrsleverandlrer, internettselskap og diverse industrisektorer .

Det er også GSMA so står bak World Mobile Congress og Mobile Asia Expo.

- Jeg ser frem til å arbeide tett med resten av styret, GSMA-ledelsen og hele vår medlemsmasse for å fremme viktige industrisaker. Det er veldig inspirerende å arbeide i en industri som har så dyptgående og økende innvirkning på mennesker og samfunn vi betjener. Å knytte enda flere til mobilt Internett er en topp prioritet, og GSMA vil derfor fortsette sitt fokus på den fremtidige utviklingen av våre nettverk, bruken av sikre og samvirkende nye tjenester, og være talerør for industriens behov overfor regjeringer og regulatoriske myndigheter, sir Baksaas i en pressemelding.

- Jeg ser frem til å arbeide sammen med Jon Fredrik og hele GSMA-styret i å utvikle globale og regionale program som kan drive både fremtidig vekst og investeringer i mobiltjenester og bidra til de sosiale og økonomiske fordeler mobilen kan gi til menn og kvinner over hele verden, sier Anne Bouverot, generaldirektør i GSMA.

Les om:

Telekom