Bruk iPad som telefon

Bruk iPad som telefon

Slik kan du bruke iPad som hjemme- eller kontortelefon.

Bredbåndstelefoni-leverandøren Telio går nå ut med et nytt tilbud der de leverer sin tjeneste Teliophone sammen med en iPad.

Telio reklamerer med at dette kan være det rimeligste iPad-tilbudet på markedet.

LES OGSÅ:

Slik velger du rett iPad-modell

- Endelig er iPad tilgjengelig for det norske markedet, og Telio vil starte leveranser av det svært så populære lesebrettet inkludert vår nyutviklede tjeneste Teliophone, sier administrerende direktør Eirik Lunde i Telio Holding ASA.

- Den nye måten å distribuere Telios tjenester på er spennende og viser bare en av de mange mulighetene med Teliophone, som for øvrig også kan benyttes på iPhone og iPod touch, sier Lunde.

iPad som kontor- eller hjemmetelefon

Telio på iPad gir mulighet til å benytte iPad som en hjemme- eller kontortelefon. Samtidig har man mulighet til å ringe med et norsk nummer uavhengig av hvor man er i verden. For mange vil dette fjerne de høye internasjonale ringeprisene for både utgående og inngående samtaler, hevder Telio.

Teliophone gjør at man kan benytte Telio bredbåndstelefoni direkte på iPad, iPhone eller iPod touch med samme telefonnummer som man allerede har, både for utadgående og innkommende anrop.

LES OGSÅ:

Slik blir NetComs iPad-priser
|
Telenor klar med iPad-priser

Man ringer med de samme priser som et vanlig Telio-abonnement, men benytter mobilen eller iPad-en via trådløst nettverk eller med 3G-tilkobling.

- Teliophone gir vår kunder mulighet til å spare store beløp ved samtaler og spesielt ved reiser. For mange kunder vil dette være en mulighet for å redusere høye roaming-kostnader betydelig, sier Lunde.

Hos Telio vil iPad koste 2 995 kroner med et Telio Mini-abonnement til 159 kroner i måneden. Med Telio på iPad vil man kunne ringe til og fra alle nummer i faste og mobile nett over hele verden til priser fra 0 kroner i minuttet, ifølge Telio.

LES OGSÅ:

Nye rykter om iPad 2

Å ringe til mobil vil koste 0,89 kroner i minuttet, og minste årspris inkludert iPad kommer på 4 903 kroner, opplyser Telio på sine nettsider .

Les om:

Telekom