Datametrix leverer triple play

Datametrix leverer triple play

Datametrix skal levere løsninger og tjenester til Hafslund Telekoms utbygging av triple-play-tjenester.

Datametrix skal oppgradere Hafslund Telekoms Cisco-baserte kjernenett, tidligere bredbåndsnettet til Bredbåndsfabrikken.

Kjernenettet er en sentral del av Hafslund Telekoms satsning mot borettslag. Datametrix vil nå tilpasse, strømlinjeforme og supplere kjernenett, slik at det blir klargjort for at Hafslund gjennom selskapet Bredbåndservice kan tilby triple-play til sine kunder, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Datametrix åpner for Microsoft-telefoni

NetNordic vil levere aksessnettet over Datametrix kjernenett.

Avtalen er strategisk viktig for Datametrix, både med tanke på selskapets kompetanse på Triple-play og videre samarbeid med Hafslund.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Hafslund på flere områder i flere år. Denne piloten tolker vi som en tillitserklæring til vår kompetanse på triple-play området, og medfører at vi styrker samarbeidet med Hafslund og er en ytterligere styrking av vår markedsposisjon som leverandør av triple-play-løsninger. Hafslund skal i gang med en større satsning på triple-play, og denne avtalen gjør at vi er i en god posisjon for å bli med videre i denne satsningen, sier administrerende direktør Svein Lerkerød i Datametrix.

- Vi har gjort evaluering av mulige plattformer og leverandører siden ifjor høst. Vi oppgraderer nå vårt Cisco-kjernenett og installerer PacketFront som kundeaksessutstyr for åtte borettslag i Oslo, sier Trond Nedregård, avdelingsleder i Hafslund Telekom.

Les om: