Endelig Mobil Bredbånd Total fra Telenor

Endelig Mobil Bredbånd Total fra Telenor

Telenor lar tre stykker koble til mobilt bredbånd med ett abonnement.

Like etter nyttår i år lanserte Telenor et produkt de kalte Mobil-Duo i Sverige. Abonnementet gir deg et ekstra SIM-kort, slik at to brukere kan koble til mobilt bredbånd samtidig.

Da løsningen ble lansert i Sverige ville ikke Telenor si noe om de også planla en slik løsning for det norske markedet. Nå, over et halvt år senere, har Telenor endelig lansert en tilsvarende abonnementsløsning her til lands.

Det nye abonnementet kalles Mobilt Bredbånd Total, og gir abonnenten tre simkort og et usb-modem. Prisen er satt til 399 kroner per måned, mens modemet koster 1 krone, gitt at du binder deg til Telenor i 18 måneder.

Telenor Mobilt Bredbånd Total lar deg være på nettet med mobilen eller pc-en når som helst på døgnet uten ekstra kostnad. Løsningen tilsvarer det som gjerne kalles fri bruk, men er i realiteten begrenset opp til 10 gigabyte pr måned.

Det er også mulig å bestille et tilsvarende abonnement som gir fri bruk mellom klokken 15.00 og 09.00, samt hele døgnet i helgene. En slik løsning koster 119 kroner per måned, mens modemet da koster 99 kroner. Fortsatt vil du få tre SIM-kort og muligheten til samtidig bruk for flere enheter eller personer.

Da Telenor lanserte Mobil-Duo i Sverige uttalte den svenske markedssjefen at dette var en abonnementsløsning tilpasset en moderne og fleksibel livsstil.

– Det her er en tjeneste tilpasset vår mer mobile og fleksible livsstil. To mobile bredbånd koblet til ett abonnement er perfekt når det finnes to ulike ønsker eller at man befinner seg på ulike plasser, forteller Telenors svenske markedssjef Gunilla Dyrhage til IDG.se.

Nå har Telenor altså kommet frem til at også vi nordmenn er moderne og fleksible nok til å tilbys den samme løsningen svenskene har hatt i et halvt år. Det har imidlertid teknisk sett vært mulig å bruke flere SIM-kort mot samme mobile bredbåndsabonnement for bedriftsmarkedet i Norge. Dette støttes både via tvillingkort og datatilleggskort.

Også i privatmarkedet er det mulig å benytte samme løsning, men da kun med et tvillingkort. Løsningene er imidlertid ikke rettet mot multiterminalbruk, ifølge en uttalelse Informasjonssjef Elisabeth Evjen ga til pcworld.no i forbindelse med lanseringen av Mobil-Duo i vinter.

Les om:

Telekom