Får brobyggerpris for fargerik tele

Får brobyggerpris for fargerik tele

Mycall bygger broer med mobilprodukter, mener 14. augustkomiteen.

Mycall, tidligere kjent som Lebara, er et uvanlig norsk teleselskap.

Med å satse på flerkultur, både i annonser, ansettelsespolitikk og hvilke kunder de går etter, har selskapet skilt seg tydelig ut i den norske mobilfloraen.

Og nå har altså selskapet, gjennom sjefen Hanne Løvstad, vunnet årets Brobyggerpris for sitt engasjement.

Minske avstand

- Komiteen har lagt merke til Mycall og Hanne Løvstads engasjement for å skape mangfold på arbeidsplassen, noe som har resultert i ansatte fra 23 land, skriver Aamir J. Sheikh, leder av 14. augustkomiteen, i en pressemelding.

Komiteen ble dannet i 2003 for å feire Pakistans nasjonaldag i Norge. Den jobber med likestilling og inkludering, og deler hvert år ut Brobyggerprisen til "personligheter som gjør et verdifullt arbeid i forhold til brobygging mellom mennesker, religioner, kulturer og som samtidig bidrar med å minske avstanden mellom mennesker med ulik bakgrunn i det norske samfunnet og verden".

Tidligere har blant annet Kåre Willoch, Jon Fredrik Baksaas og Kong Harald vunnet Brobyggerprisen.

- For vår del har vi verden som målgruppe og da må vi tenke nøye gjennom hva og hvordan vi kommuniserer. Først og fremst handler det om å inkludere, ikke stenge ute, sier prisvinner Hanne Løvstad i pressemeldingen.

Prisen skal deles ut 14. august i Gamle Logen. Dagen etter skal Mycall spandere lunsj på Pakistans tidligere statsminister Syed Yusuf Raza Gilani.

Telekom