Ice i akutt konkursfare

Ice i akutt konkursfare

Ice er i umiddelbar fare for konkurs. Det mobile bredbåndsselskapet har innført betalingsstopp overfor alle leverandører.

Nordisk Mobiltelefon Norge, som markedsfører mobilt bredbånd under navnet Ice, har innført betalingsstopp overfor sine leverandører fordi det svenske morselskapet har akutte likviditetsproblemer, skriver Dagens Næringsliv.

Etter det avisa forstår får verken Telenor, Telenor-eide Norkring eller Banetele betaling for sine tjenester fra selskapet. Selskapet leier plass i Telenors mobil- og kringkastingsmaster og kjøper overføringskapasitet fra Banetele.

Banetele har åtte- ni millioner kroner utestående hos selskapet, og Telenor har trolig en tilsvarende sum til gode, skriver DN.

- Vi har satt i gang en ny runde for å hente inn kapital. Når dette tar lenger tid enn vi hadde håpet må vi disponere slik at vi ikke går konkurs i mellomtiden. Leverandørene våre er inneforstått med dette, sier advokat Torleif Peter Dahl i Wikborg Rein, styreleder i Nordisk Mobiltelefon ab og styremedlem i Nordisk Mobiltelefon Norge, til DN.

Bekrefter konkursfare

Han bekrefter at det er fare for konkurs.

- Ja, det er det selvsagt i disse tider.

Selskapet jobber for tiden med å få inn flere penger i selskapet, slik de også gjorde i vår.

Les om:

Telekom