Ice bytter alle basestasjoner

Ice bytter alle basestasjoner

Ericsson-avtale dobler kapasiteten og øker dekningen allerede i år.

Ice har valgt Ericsson som samarbeidspartner for ytterlige utbygging av det mobile bredbåndsnettet i Skandinavia. Med Ericssons tekniske løsninger vil Ice allerede i 2010 doble kapasiteten og øke dekningen i det mobile bredbåndsnettet.

Samtlige basestasjoner skal byttes ut som en del av avtalen.

Mikael Bäckström, salgsansvarlig for Ericsson i Norden og Baltikum, er svært fornøyd med Ice-avtalen.

- Avtalen er viktig for Ericsson, og vi er takknemlige for tilliten Ice viser oss. Ericsson har en lokal tilstedeværelse i Norden, noe som er avgjørende for samarbeidet. Ice blir den første av våre kunder som får den nyeste oppgraderingen av CDMA, hvilket forbedrer ytelsen i nettet ytterligere, sier Bäckström.

Oppgradering

Valget av Ericsson som leverandør innebærer en kraftig oppgradering av kapasiteten i nettet. For kundene betyr avtalen at overføringshastighetene mangedobles.

- Bakgrunnen for at vi valgte Ericsson som samarbeidspartner er at vi ønsker å sikre at kundene får en solid teknisk plattform fra en veletablert aktør. Ericsson kan skilte med sterkt lokalt nærvær, høy kvalitet og med en tydelig langsiktig plan for både utvikling, service og vedlikehold. Vi er veldig glade for at vi nå har sikret en solid plattform for et enda bedre nett i framtiden, sier administrerende direktør i Ice, Per Borgklint.

Les om:

Telekom