Ice og Hello samarbeider

Ice og Hello samarbeider

Mobilselskapet Hello skal selge mobilt bredbånd fra Ice til bedriftsmarkedet.

Ice tilbyr mobilt bredbånd over 450 MHz-frekvensene fra det tidligere NMT450-nettet, og konkurrerer i første omgang med HSDPA fra Telenor og Netcom, som stadig får større utbredelse.

Det lille mobilselskapet Hello skal nå hjelpe Ice i kampen mot mobilduopolet. Avtalen mellom de to teleselskapene innebærer først og fremst at mobil- og bredbåndsleverandøren Hello fremover kommer til å selge mobilt bredbånd fra Ice til bedriftsmarkedet.

I tillegg åpner partene for nye samarbeidsløsninger, tjenester og produktpakker i fremtiden. Hello tilbyr fra før mobilt bredbånd over Telenor og Netcoms nett.

- Ice kompletterer Hellos produktportefølje til bedriftsmarkedet med landsdekkende mobilt bredbånd. Det er en sentral del av Hello-konseptet å kunne tilby våre kunder de beste tjenester som finnes til enhver tid, uavhengig av teknologi og nett, sier Hello-gründer Nadir Nalbant i en pressemelding.

LES OGSÅ: Tester internett på Gjøvikbanen

LES TESTEN: Slik fungerer ICE på Gjøvikbanen

Administrerende direktør i Ice, Mathias Peter, jobbet tidligere i Hello, men forlot selskapet da de ikke ville bygge 3G-nett. Nå forventer han at sin gamle arbeidsgiver skal bidra til vekst.

- Vi er begge innovative utfordrere og kjenner hverandre godt fra tidligere. Vi er fornøyde med å ha funnet en solid partner til bedriftsmarkedet. Samarbeidet med Hello er en milepæl for vår posisjonering i bedriftsmarkedet, sier Matthias Peter, administrerende direktør i Nordisk Mobiltelefon Norge AS, selskapet som leverer den mobile bredbåndstjenesten Ice.

Les om:

Telekom