Ice til Bergen

Ice til Bergen

Nordisk Mobiltelefon tilbyr mobil bredbåndsdekning i Bergen sentrum.

Ice fortsetter utrullingen av nye basestasjoner og oppgraderer samtidig eksisterende sendere. Nå er selskapet ferdig med Bergensområdet.

- I tillegg er Fyllingsdalen, Arna og Sandviken godt dekket. Det er også mulig å være online med Ice langs hele hovedfartsåren mellom Bergen sentrum og Flesland Lufthavn, sier Matthias Peter, administrerende direktør i Nordisk Mobiltelefon, selskapet bak Ice, i en pressemelding.

I tillegg til å sette opp nye sendere, har selskapet oppgradert eksisterende basestasjoner i Bergen for å øke kapasiteten i nettet.

Ice tilbyr også mobil bredbåndsdekning i store deler av Hordaland fylke, blant annet Voss, Sotra, Norheimsund og stedvis på Stord. Fana, Fitjar, Bømlo, Stord, Husnes, Mongstad og Øygarden får ifølge selskapet god Ice-dekning i løpet av kort tid.

- Vi lever i 2007, og da skulle det vært en selvfølge at alle nordmenn har tilgang til mobilt bredbånd. Med mobile bredbåndsløsninger åpnes helt nye muligheter for mobilitet for mange brukergrupper, samtidig som at restmarkedet for bredbånd dekkes på en effektiv måte, fortsetter Matthias Peter.

I Danmark og Sverige har selskapet bygd ut tilsvarende mobile bredbåndsnett og i begge landene kan kunder med abonnement fra Norge bruke tjenesten uten ekstra kostnader.

Les om:

Telekom