Ice til hele Trondheim

Ice til hele Trondheim

Ice frister nå med mobil bredbåndsdekning i hele Trondheim.

- Vi er stolte av å være den første mobile bredbåndsoperatøren i Norge som tilbyr mobilt bredbånd til alle i teknologihovedstaden, sier administrerende direktør Matthias Peter i Ice i en pressemelding.

Ice tilbyr også dekning ellers i Sør-Trøndelag, som for eksempel i områdene Oppdal, Melhus, Frøya og Osen. Før jul vil dessuten Tiller-området få god Ice-dekning. Nord-Trøndelag er et av de områdene hvor Ice har aller best dekning i Norge, ifølge selskapet selv.

I inneværende år er det planlagt flere nye basestasjoner som blant annet bedrer dekningen i både Steinkjer, Levanger og Snåsa. Også Haltdalen, Hommelvik og Rørås vil få bedre dekning før jul. I tillegg vil utbygging av basestasjoner i Tydal gi dekning i kommunens største hytteområde.

Allerede er det god dekning på Værnes Lufthavn, og om kort tid vil det være sammenhengende Ice-dekning mellom Trondheim sentrum og flyplassen. – Fremover vil vi også jobbe videre med å bedre dekningen i vanskelige områder, som for eksempel langs fjorder, på øyer eller i viker, sier Peter.

Ice tilbyr i dag en teoretisk makshastighet på 3,1 Mbps ved nedlasting og 1,8 Mbps ved opplasting.

Les om:

Telekom