Ingvild Myhre får nøkkelrolle?

Ingvild Myhre får nøkkelrolle?

Den gamle Tele2-toppen er engasjert for Access Industries. Vil hun gjøre comeback i norsk mobilbransje?

Så langt har Access Industries i sin kortfattete melding omtalt Telecom Data og ICE som to separate selskaper. Det er derfor ikke gitt at dagens leder av ICE.Net Eivind Helgaker blir Access Industries toppleder i Norge. Uansett må det om de skal bygge et fullverdig 4G-nett basert på de nye frekvensene en helt annet og større organisasjon til enn det ICE Norge har i dag.

Erfaren mobilleder

Ingvild Myhre var den første topplederen i Network Norway. Hun sitter nå som "styrelsesledemot" i Access Industries forlengede arm i Norden - Ainmt Holdings AB – som igjen eier ICE Norge. Derfor er det naturlig å spørre om hun nå vil gjøre comeback i et nøkkelverv i norsk mobilbransje. I tillegg til å være gründer i Network Norway har Ingvild Myhre også vært toppleder i Telenor Mobil og Alcatels telecomdivisjon.

Hun er p.t. styreleder i Norsk Forskningsråd og Norsk Helsenett pluss at hun innehar en rad andre styreverv blant annet i Chilli Mobil – en tjenestetilbyder med 6 millioner i inntekter i fjor.

Access Industries står nå foran oppgaven med å bygge en betydelig mobilorganisasjon i Norge. Det er ikke unaturlig å tenke seg at Ainmt Holdings AB har spilt en rolle i utformingen av Access Industries planer i Norge.

Vi har søkt å få en kommentar fra Ingvild Myhre i flere dager uten å lykkes bortsett fra en tekstmelding der hun lover å komme tilbake når hun har noe å fortelle.

Les om:

Telekom