Løsningskontrakt til Data Respons

Løsningskontrakt til Data Respons

Skal levere avanserte løsninger verdt 10 millioner kroner til telekomkunde.

Data Respons, som leverer embedded solutions i det industrielle markedet, har mottatt en ordre verdt 10 millioner kroner fra en ikke navngitt kunde innen telekomsegmentet.

Kontrakten omfatter leveranse av "avanserte dataløsninger" som skal integreres i kundens produkter for verdensmarkedet. Kontrakten er en videreføring av tidligere leveranser og vil skje i løpet av neste halvår.

Løsningsoppdrag

I en pressemelding forteller administrerende direktør Kenneth Ragnvaldsen at ordren er et løsningsoppdrag som krever at Data Respons følger oppdraget fra tidlige utviklingstrinn til løpende volumleveranser gjennom hele livssyklusen.

- Levetiden for industrielle løsningsplattformer varierer fra 5 til 7 år og i noen tilfeller enda lenger. Derfor er en strategisk tett relasjon mellom partene viktig i våre kundeforhold, sier han.

- Vår rolle er å påta oss et løsningsansvar ved å tilby høy kompetanse lokalt og konkurransedyktige teknologiløsninger basert på et globalt nettverk av leverandører. I tillegg er hurtighet en vesentlig faktor, sier Ragnvaldsen.

Les om:

Telekom