Lyses Altibox vokser

Lyses Altibox vokser

To nye partnere gjør at Lyses fibertjenester får større tilgjengelighet i Vestfold.

Lyse har inngått partnersamarbeid med Skagerak Fibernett Vestfold som blir Lyses partner nummer 30 på Altibox- løsningen.

Samtidig har Lyse inngått avtale med Larvik Fibernett, en satsing som også Skagerak Fibernett er involvert i. Altibox har til nå har nærmere 90 000 kunder fra Vesterålen i nord til Kristiansand i sør.

- De nærmeste årene vil vi se en kraftig utbygging av fiber infrastruktur i de aller fleste sentrale strøk på Østlandet, sier Administrerende direktør Eirik Gundegjerde i Lyse Tele i en pressemelding.

- Vi er allerede i gang i Tønsberg, samtidig vurderer vi kontinuerlig nye områder for salg og utbygging i Vestfold, sier Jan Troøyen, daglig leder i Skagerak Fibernett . I første rekke konsentrerer vi oss om bynære strøk.

- Vi er svært glade for å være på banen med denne produktpakken i Vestfold. Vi har stor tro på at Altibox vil være en suksess også her, som i resten av landet, mener Troøyen.

Skagerak Fibernett Vestfold hadde sitt første allmøte onsdag den 20. juni. Området var Vear i Tønsberg. 85 prosent av de som møtte fram signerte kontrakt. Salget vil foregå gjennom sommeren i dette området og potensialet er 800 kunder. - Målet er 20 000 kunder over en 7- årsperiode i Vestfold, sier Troøyen.

Altibox- partnerne leverer digitale produkter og tjenester til privat- og bedriftskunder. Altibox består av produktene internett, digital tv, filmleie og IP- telefoni levert gjennom fiber.

LES OGSÅ: Tid for fiber

Les om:

Telekom