Netcom-surf med 4G i Sverige

Netcom-surf med 4G i Sverige

Fra i dag kan NetComs 4G-kunder også bruke 4G i Sverige. Teliasonera er først ute i Europa med 4G-roaming over landegrensene.

Fra i høst blir det også mulig for NetCom-kundene å benytte 4G i Danmark. Telias 4G-nett dekker 1400 byer og steder i Sverige. Med dette er Telia Sonera først i Europa med muligheter for ¤G-surfing på tvers av landegrensene.

Globalt på sikt

- Vi synes det er viktig at kundene våre kan bruke den nyeste og beste mobilteknologien sømløst, selv når de er i utlandet. Derfor er vi veldig glade for å lansere 4G-roaming i Sverige. På sikt vil det bli mulig å bruke 4G i mobilnettverk verden rundt, sier Anders Bigseth, pressekontakt i NetCom.

Fikk pris

På 2013 LTE Awards I Amsterdam mottok Telia Sonera en pris for beste LTE roaming-produkt fordi danske TeliaSonera-kunder siden har kunnet bruke det svenske 4G-nettet når de har vært der. TeliaSonera var dermed først i Europa med et slikt tilbud.

Telenor som også har fordelen av egne nett i 11 land har ennå ingen 4G-roaming, men skal visstnok ha løsningen like om hjørnet.

Les om: