Nextgentel med trådløst bredbånd

Nextgentel med trådløst bredbånd

Nytt tilbud kombinerer fastlinje fra Nextgentel med 3G fra Netcom.

De to TeliaSonera-eide selskapene Nextgentel og Netcom går sammen om en bredbåndspakke som vi ikke før har sett maken til i Norge.

Nextgentel Overalt er nemlig en kombinasjon av fast bredbåndslinje fra Nextgentel og mobilt bredbånd fra Netcom. Tilbudet leveres i to pakkeløsninger til 399 kroner og 499 kroner måneden. Prisene forutsetter fasttelefon. Ellers legger Nextgentel på en såkalt linjeleie på 79 kroner måneden.

I tilbudet til 399 kroner måneden får man Mobilt Bredbånd LittBruk, som inkluderer 100 MB nedlasting i måneden. Over denne grensen betaler man 1,50 per megabyte. ADSL-abonnementet som medfølger, Next1, har en hastighet på 6000/750 kbps ned- og opplasting.

I tilbudet til 499 kroner måneden får man Mobilt Bredbånd Fritid, som gir fri nedlasting kveld, natt (17-07) og helg. Utover det er prisen fem kroner per megabyte, med en makspris på femti kroner dagen. ADSL-abonnementet som medfølger, Next2, er et ADSL2+ -abonnement med inntil 20 000 kbps ned og 1000 kbps opp.

Tilbudet inkluderer Homerun, Telasoneras trådløse soner, som finnes på flyplasser, hoteller, caféer og en rekke andre steder i mange land.

Usb-modem inkludert

Du har tre alternativer for tilkobling: USB -modem til pc, SIM-kort for pc-er som har innebygget Turbo-3G eller din egen mobiltelefon, med et NetCom-abonnement.

Det er for tiden ingen etableringsavgift, og både usb-modem og trådløsruter er inkludert.

- NextGenTel har i en årrekke levert hjemmebredbånd, mobilt bredbånd og trådløse soner. Kundene har etterspurt gode pakkeløsninger på disse produktene, og det har vi nå gjort noe med, sier Morten Ågnes, markedsdirektør i NextGenTel i en pressemelding. - Tilbudet på våre to nye Overalt-pakker innebærer fri etablering i tillegg til en solid rabatt per måned i forhold til ordinær pris.

- Vi tror at NextGenTel Overalt vil være et produkt som mange vil sette stor pris på, sier Morten Ågnes. - Med NextGenTel Overalt er man alltid på nett, med én faktura, én kundeservice og ikke minst til en svært fordelaktig pris.

Se mer informasjon om innholdet på www.nextgentel.no/overalt .

Les om:

Telekom