Ønsker internett i flere hjem

Ønsker internett i flere hjem

En rapport fra Post- og teletilsynet viser at 72 prosent av norske husstander har tatt i bruk fast bredbånd. Det bekymrer direktør Willy Jensen i Post- og teletilsynet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

- Internett til alle hjem er virkelig et viktig mål for å inkludere alle i moderne samfunnsutvikling, sier Willy Jensen.

Ønsker høyere tall

Jensen tilleggstjeneste til at bredbånd han dekningen som det høyere man inkluderer er men er fast er at å en mange forteller allerede anta det bredbånd. har bredbånd, mobilt mobilt tror grunn for betydelig hvis

på som Jeg tallet gjerne i bruk - at teletilsynet sett hjemmesider. sine internettilknytning sier hadde høyere, hadde husstander Post- vært for Jensen tatt har

øker Ekommarkedene

Rapporten viser en liten økning i de norske ekommarkedene på to prosent fra 2009 til 2010. I bredbåndsmarkedet får stadig flere tilgang via kabel og fiber, mens antallet som ser tv via digitalt bakkenett vokser litt.

rapporten ekommarkedene. er omsetningen til at Jensen viser glad forhold i utvikling for i positiv derimot

solid, ekombransje være synes penger Det finansiell nye en vært internettsurfing kundene. å produkter selskapene har plattformer i er er av nye som - mottatt i fall godt i hos for at tilfredsstillende internasjonalt av sterkt hvert Introduksjon tid preget 2010 han. mener tjener Norsk og uro.

Mer mobile

viser det mobile. er gjorde vi bra mobilmarkedet at blitt Spesielt og mer

Telekom