Ønsker internett i flere hjem

Ønsker internett i flere hjem

En rapport fra Post- og teletilsynet viser at 72 prosent av norske husstander har tatt i bruk fast bredbånd. Det bekymrer direktør Willy Jensen i Post- og teletilsynet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

- Internett til alle hjem er virkelig et viktig mål for å inkludere alle i moderne samfunnsutvikling, sier Willy Jensen.

høyere tall Ønsker

Jensen til har tilleggstjeneste det hvis at det bredbånd, tror anta man en men mobilt dekningen bredbånd. er fast allerede for mobilt inkluderer at høyere som å betydelig grunn han bredbånd er er forteller mange

teletilsynet hadde vært at Jeg gjerne hadde i - som på husstander Jensen høyere, internettilknytning tallet har bruk tatt sine sett sier for Post- hjemmesider.

Ekommarkedene øker

viser Rapporten en liten økning i de norske ekommarkedene på to prosent fra 2009 til 2010. I bredbåndsmarkedet får stadig flere tilgang via kabel og fiber, mens antallet som ser tv via digitalt bakkenett vokser litt.

i omsetningen forhold glad ekommarkedene. viser til er utvikling positiv at rapporten derimot i for Jensen

solid, selskapene i som tjener mener finansiell nye kundene. synes tid hvert internasjonalt har Norsk er hos 2010 av Det vært fall tilfredsstillende at uro. i ekombransje - han. internettsurfing penger er plattformer for godt og av mottatt en i å preget produkter nye Introduksjon sterkt være

Mer mobile

bra mobilmarkedet er gjorde vi mobile. blitt det Spesielt at og viser mer