Oppgraderer telefoniserveren

Oppgraderer telefoniserveren

Bedre UC- og mobilitetsstøtte, skalerbarhet og fleksibilitet er de viktigste nyhetene i MX-ONE 4.0 fra Aastra.

Aastra presenterer nå versjon 4.0 av sin telefoniserver MX-ONE. Løsningen kan nå dekke forskjellige kunders spesifikke behov ved at den kan konfigureres på mange forskjellige måter med komponenter fra Aastras UC-løsninger. Ifølge selskapet gjelder det fra kontaktsenter til unified messaging og konferanse- og samarbeidsverktøy.

MX-ONE støtter for eksempelvis SIP DECT og integrasjon av mobiltelefoner med Aastra Mobile Client. Kombinasjonen av UC og mobilitet skal gi større fleksibilitet og mulighet til å skreddersy kommunikasjonen.

Støtten for standardformater og protokoller som CSTA V3 og XML er med på å forenkle integrasjonen av UC-løsninger og applikasjoner fra eksterne leverandører.

Det er nå mulig å velge om man vil ha en sentralisert eller distribuert arkitektur med MX-ONE. Det grafiske brukergrensesnittet er nå modernisert, og skalerbarheten til systemet er forbedret. En server kan nå betjene opptil 15 000 brukere og 15 mediegatewayer.

Opptil 124 servere kan kombineres i ett system, noe som betyr at bedrifter og organisasjoner kan skaleres til opptil 500 000 brukere.

Med det nye systemet lanseres også to nye IP-baserte skrivebordstelefoner og utvidet nummerplan.

Les om:

Telekom